Alle priser er eks. mva.

Produkt

Beskrivelse

Pris

Timepris

01.01.2021 – 31.12.2021

950,-

Byggesøknadstegninger

Vi utarbeider byggesøknadstegninger for mange ulike tiltak. Fra små endringer på eksisterende bebyggelse til større flermannsboliger. Det utføres også en energiberegning i forbindelse med byggesøknadstegninger. Be om uforpliktende tilbud for ditt tiltak.

På forespørsel

Byggesøknad

Vi har lang erfaring med byggesøknader i tiltaksklasse 1 og 2. Be om uforpliktende tilbud for ditt tiltak.

På forespørsel

Energirådgivning

Før du går i gang med et oppussingsprosjekt kan det være mange tusen kroner å spare på å engasjere en godkjent energirådgiver som kan gi deg gode råd om hvordan du bør utbedre boligen. Støtteordningen til Enova kan gi tett opp mot 200.000,- i støtte for utbedringer. Vi er godkjent energirådgiver for Enova’s støtteordning.

Fra 12.000,-

Salgskalkyle (Kostnadsoverslag)

I en tidlig salgsfase kan det være alfa omega å være raskt ute med et tilbud til huskunden. Dette kan vi hjelpe deg med. En salgskalkyle fra MesterKonsult er en forenklet kalkyle som erfaringsmessig stemmer veldig godt med våre kalkyler. Salgskalkylen er ikke like detaljert som en kalkyle, men du får en oversikt over inntekter, varekostnad, arbeidskostnad og kostnader for andre fag. Salgskalkylen forplikter vi oss til å levere innen 3 virkedager fra vi mottar bestillingen. Salgskalkylen vår kan leveres på nybygg av eneboliger og flermannsboliger.

2.300,-

Kalkyle

Våre kalkyler er basert på mange års erfaring med kalkulasjon fra boligkjeden Nordbohus. Tømrerkapittelet blir nøye kalkulert med en detaljert beskrivelse av hva som er medtatt. Andre fag som betongarbeider, murerarbeid, rørleggerarbeid, elektriker, maler og taktekker blir også estimert basert på erfaringstall. Dokumentasjonen du får fra MesterKonsult inneholder et budsjett hvor alle kostnader er oppdelt på kostnadskontoer. Alle kostnader og inntekter kan justeres med egne faktorer i et vedlagt excel-ark. I tillegg følger det med en detaljert timeverksrapport som er oppdelt i faser i byggeprosessen som også er justerbar med egne faktorer. Det følger også med romskjema med valgte overflater, husbeskrivelse med viktige produkter og detaljert beskrivelse av rørlegger og elektriker. Vi tar gjerne en gjennomgang av bruken av excel-arket om det er ønskelig.

Pris på forespørsel

Detaljprosjektering

MesterKonsult har sentral godkjenning for prosjektering i tiltaksklasse 1. Vi kan bistå med prosjektering både med og uten ansvarsrett. Omfanget av prosjektering uten ansvarsrett kan utføres etter kundens ønsker. Prosjektering med ansvarsrett innebærer at vår leveranse inneholder følgende:

  • Dimensjonering av tre- og stålkonstruksjoner (Ikke takstoler)
  • Fundamentplan med dimensjonering av fundamenter
  • Monteringstegninger for alle plan
  • Bjelkelagsplan med kapplister
  • Sperreplan med kappliste
  • Snitt
  • Våtromstegninger
  • Dør- og vindusskjema
  • Detaljer

Pris på forespørsel

Prosjekteringsledelse

Før vi kan utføre vår prosjektering er det i mange tilfeller andre fagområder som må ferdigstille sin prosjektering. Denne prosjektering må også kvalitetssikres. Vi kan ta på oss rollen som koordinator og hente inn dette prosjekteringsgrunnlaget. Dette sikrer en bedre flyt i prosjekteringsfasen.

Pris på forespørsel

Uavhengig kontroll tiltaksklasse 1

I nye boliger er det krav til uavhengig kontroll av våtrom og boligens tetthet. Det er tiltakshaver som er ansvarlig for å engasjere kontrollforetak. MesterKonsult tar oppdrag på uavhengig kontroll i tiltaksklasse 1. Ved prosjekter med flere boenheter gis tilbud på forespørsel.

8.000,- + evt. kjøring